Zondag ben ik jarig mense!

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen. Als u deze niet kunt zien kunt u de nieuwsbrief in uw browser bekijken

BOBlang300
PT (Personal Trainer)

Relatietherapeut en mediator
Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
Postkamermedewerker (security executive)
Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)
nog10likes
     
Beste mense,

Zondag aanstaande vier ik mijn verjaardag. Bij leven en welzijn natuurlijk en ook zo de Heere wil want je weet tenslotte maar nooit. Aan mij zal het niet liggen: ik heb 'r zin an!

Ik geef geen feestje, maar wie me een poot wil komen geven is welkom op het strand in Hoek van Holland. Ik ga daar een stukje wandelen met de vrienden van de "sociale hond". De Spaanse hardlopers van Hans en Feline van Rijsinge, mijn grote kameraden, zijn er deze keer ook. Wil je ook komen? Hier lees je er meer over. M'n verloofde Bella Cyka is er natuurlijk ook bij, dat spreekt vanzelf. Ze is Russisch èn blond; Lache!

Je vraagt je nu natuurlijk af: Hosternokke nog an toe, Bob... wat moet ik je nou geven? Je hebt alles al! Hint: ik wil graag duizend likes op m'n facebook pagina. Die heb ik nog nét niet. Als je die pagina nog geen "vind-ik-leuk" gegeven hebt dan moet het vandaag, nu! Hoppa!

Als je die pagina al wel een likje gegeven hebt... dan heb ik een alternatief: Net als de baas ben ik een groot liefhebber van rood vlees met een randje vet.

Doe je best!

Een stevige poot van Bob de Hond

 
opzehondjes nwsbrfformidog logo def nwsbrf
 
 

Wilt u geen nieuwsbrief van Bob de Hond?