• PT (Personal Trainer)
  • Relatietherapeut en mediator
  • Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
  • Postkamermedewerker (security executive)
  • Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
  • Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)

Gerrit en Mies willen dolgraag een hond en u kan hen daarbij helpen!

gerritmiesDe twee kinderen op de foto zijn Gerrit Overdevest (7) en zijn zusje Mies (5) uit het landelijke en pittoreske Wassenaar. Ze zijn allebei stapelgek op honden en laten geen gelegenheid ongemoeid om uiting te geven aan hun grote wens: zélf een hond verzorgen! Op de foto ziet u ze bijvoorbeeld met de campinghond op vakantie in de Auvergne. Die laten ze elke dag 3 maal uit (en niet omdat er niets anders te doen is op de camping!).
Gerrit vindt dat een hond ervoor kan zorgen dat hij minder bang wordt voor boeven en inbrekers. En: als hij de hond uitlaat, durven andere kinderen hem niet te pesten (niet dat dat nu gebeurd... maar je kunt het maar beter vóór zijn). Mies denkt dat ze met een leuke hond meer aandacht van andere kinderen krijgt en dus meer sociale contacten. Een hond kan ook troost bieden en de eenzaamheid doorbreken.

Helaas hebben Gerrit en Mies ook ouders. Die denken er anders over. Heske (hun moeder) wil persé een kat. Maar daar heb je volgens Gerrit niets aan. Daar kun je niet mee hollen. Mies vindt katten kattig.
De vader van Gerrit en Mies heet Aad. Aad zou natuurlijk ook veel liever een hond willen maar spreekt zich niet duidelijk uit omdat hij zijn relatie met Heske daarvoor niet op het spel wil zetten.

Het gezin komt er dus zelf niet uit en zit zodoende in een lastige impasse. Ik zou Bob de Hond niet zijn wanneer ik deze twee schatten van kinderen geen handje zou willen helpen. Daarom vraag ik aan al mijn trouwe vrienden en volgers om een stem uit te brengen in de petitie hieronder. Het is een kleine moeite mense: met twee klikjes maakt u deze kinderen en een hond dolgelukkig!

Gerrit en Mies willen heel erg graag een hond, mag dat?
  • Stemmen: (0%)
  • Stemmen: (0%)
  • Stemmen: (0%)
Totaal aantal stemmen:
Eerste stem:
Laatste stem:

Om de privacy van het gezin te waarborgen zijn de namen van alle betrokkenen en hun woonplaats gefingeerd.

opzehondjes banner

zelfbewust

annewinnebanner