Bob de Hond gaat in Business!

Deze nieuwsbrief bevat afbeeldingen. Als u deze niet kunt zien kunt u de nieuwsbrief in uw browser bekijken

BOBlang300
PT (Personal Trainer)

Relatietherapeut en mediator
Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
Postkamermedewerker (security executive)
Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)
Nieuwsbriefachtergrond
     

Dit is mijn eerste nieuwsbrief! Ik heb er in 't geniep aan gewerkt, zonder dat "die twee" het door hadden. Ik heb ook stiekum jullie email-adressen uit het Facebookaccount van de baas gehackt. Dus als je het vervelend vind dat je nu een illegale spambrief krijgt moet je niet bij hem gaan klagen want hij weet er niks van. Ik zweer het! Want dan krijg ik natuurlijk op m'n lazer. En dat willen we niet. Toch? Dus niet zeuren! Bovendien: Er staat een uitschrijfknop onder deze mail.


Ik spam jullie dus over het volgende: op mijn website is een webshop. Daarin verkoop ik van alles: T-shirts, Spellen (volgende maand) en (tadaaaaah): spullen die ik zelf niet meer gebruik.

easypatVoor twee van de artikelen in de laatste categorie vraag ik jullie speciale aandacht: De veelbesproken EasyPet EP-380-R anti blafband die ik zelf nooit heb ogen dragen. Hij doet het wel. De baas heeft hem namelijkj zelf getest. Op het youtube filmpje kun je zien hoe hij dat vond.

benchVerder heb ik nog een schitterende bench te koop. Een koopje! Ik zweer het! Daar heb ik ooit een kwartiertje in gezeten en nadat ik die twee duidelijk heb gemaakt dat ik dat nóóit meer doe staat het ding dus bij die twee in de weg. Als je niet te ver van Den Haag woont komen die twee 'm ook nog brengen!

 


En dan nu het allerleukste nieuws: tadaaaaah!

De baas is ook de baas van een bedrijf waar ze websites en webshops maken (en ze doen nog veel meer dingen die met internet te maken hebben, maar dat terzijde). Dat bedrijf heet OnPole. Ze hebben ook mijn website gemaakt en daar ben ik supertevreden mee. Mijn site heeft een webshop en een blog en is helemaal aan allerlei social media vastgeknoopt. Als ik een blog plaats dan weet meteen héél Facebook, Twitter en LinkedIn er van. Dat is hartstikke cool en dat levert veel bezoek op, op de website. Dat kan ik zien in Google Analytics (daar weten ze ook veel van, van Google en SEO).

15procentGisteren heeft de baas me gevraagd of ik verkoopmedewerker zou willen worden. Productspecialist voor de hondensector. Ik zweer het! Dat is precies een job voor mij! Ik mag in de sales!
De baas heeft mij een lijstje gegeven welke producten ik mag aanbieden en waar ik me op moet focussen:

  • Webshops voor dierenspeciaalzaken (in Magento of PrestoShop)
  • Websites voor hondenclubs (met geïntegreerde ledenadministratie en -contributieverwerking)
  • ... voor en dierenartsen en dierenklinieken (met afspraken- en reserveringsmodule)
  • ... voor trimsalons
  • ... voor hondensportverenigingen (met uitslagenverwerking etc).

Ze zijn heel technisch daar bij OnPole, dus ze bouwen alles. Het kan niet gek genoeg zijn.
En dan komt nu het mooiste:

Elke nieuwe klant
krijgt 15% korting op de eerste order!

Vijftien procent! Hosternokke! Dat kan, bij een webshop, aardig oplopen! Je kunt de baas bellen op 0174 883 707 of 06 3400 1872 of mailen. Zeg wel dat je via mij komt, want anders loop je die korting mis!
15procentlinks
Als je een afspraak maakt voor een vrijblijvende kennismaking dan mag de hond meekomen. Er ligt zelfs een verrassing klaar. We kunnen ook samen gaan wandelen!
De baas wil ook best (samen met mij) naar jullie toe komen voor een kennismaking. Komen we daar wandelen. Spannend!

 
 

Wilt u geen nieuwsbrief van Bob de Hond?