• PT (Personal Trainer)
  • Relatietherapeut en mediator
  • Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
  • Postkamermedewerker (security executive)
  • Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
  • Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)

Da's geen vreten, mense!

Hosternokke!

Bob de Hond, est. 2011

Een nieuwe auto. Waar hep dat nou voor nodig?

Geplaatst door op in Mijn leven als Personal Trainer
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Abonneer op updates
  • Afdrukken

Ik heb een nieuwtje mense!

dog carDie twee zijn bezig met het zoeken naar een nieuwe auto. Ze vinden de auto die ze nu hebben namelijk “ongeschikt voor honden”. Nou ja!
Ik heb, hosternokke nog an toe, nog nooit zulke onzin gehoord mense: “ongeschikt voor honden”. Ik wist niet wat ik hoorde.

Wat is er mis met de auto die we hebben? Bella en ik hebben een heerlijke achterbank helemaal voor onszelf. We kunnen heerlijk liggen en hebben rondom uitzicht. Er zit geen hek of net tussen ons de voorbank dus we kunnen tussen die twee in springen wanneer we maar willen.En zeg nou zelf: het is toch hartstikke leuk om bij de bestuurder op schoot te gaan zitten? Jullie hebben dat ook hoor… wie wil er nu niet bij de piloot in de cockpit? Of bij de kapitein op de brug? Nou dan. En die achterbank, daar is niks mis mee hoor. Zeker niet nu we ’m al behoorlijk hebben gemodificeerd en Bella er ook al een paar keer op gekotst heeft. Die achterbank is helemaal prima zo. Niks meer an doen!
Bovendien kunnen we op die manier ook ingrijpen wanneer het weer eens bijna fout gaat.

Maar eigenwijs dat die twee zijn…eigenwijs... niet normaal mense, niet normaal! Ze willen ons nu achterin zo’n rammelend koekjesblik stoppen: een VW Caddy of een Kangoo. Zo’n Frans posteauteautje dus.
Ik moet er niet aan denken!
Ik ben tegen!

Dan rijd ik nog veel liever in de Cat Car, zo eentje als in het filmpje hiernaast. Dat is bovendien ook nog es klimaatneutraal.

Weet je wat ook heel erg is, mense?

Lees en jank met me mee. Als jullie de wekelijkse afleveringen van mijn muziekrubriek “Pop met Bob” volgen (elke zaterdagmiddag mense: vaste prik) dan kennen jullie de muzikale voorkeuren van de baas. Jullie weten dan dat hij een liefhebber is van valse sentimenten en een groot fan van Jacques Herb.

Weet je wat nu zo bijzonder is: Jacques Herb is inmiddels ook een trouwe fan van mij. Ik zweer het! We zijn vrienden!
Leuk hè? Sinds een paar weken voeren we zelfs een ontwapenend openhartige correspondentie met elkaar, Jacques en ik (ik mag Jacques zeggen, mense). En nu snap ik ook veel beter waarom de baas zulke warme gevoelens voor hem koestert.

jacqueslijstMaar weet je wat nu zo erg is mense? Weet je wat een verschrikkelijke ramp is? Op zaterdag 7 maart a.s. treedt Jacques op in de Rijswijkse Schouwburg. Dat is hier zowat om de hoek. Ik zou het makkelijk kunnen lopen. Een buitenkans dus.
Maar ik mag er niet in!
Wat vinden jullie daar van?
Ik mag er niet in! Ik zweer het!
Ik kan wel janken!
Het is een “once-in-a-lifetime-opportunity” voor me om Jacques een poot te geven en hem te bedanken voor alle onvergetelijke momenten van troost die ik uit zijn vertolking van het  diep ontroerende “Mijn Trouwe Hond” geput heb.
Maar ik mag niet.
Het is verboden voor honden.
Ik ben er zo ontzettend kapot van dat ik inmiddels Telizen® slik.
Ik kan wel janken, hosternokke!

Waardeer dit blogbericht:

Reacties

opzehondjes banner

zelfbewust

annewinnebanner