• PT (Personal Trainer)
  • Relatietherapeut en mediator
  • Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
  • Postkamermedewerker (security executive)
  • Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
  • Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)

Da's geen vreten, mense!

Hosternokke!

Bob de Hond, est. 2011

Die bureaukalender van Poetin? Daar zeg ik niks over

Geplaatst door op in Mijn leven als Personal Trainer
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Abonneer op updates
  • Afdrukken

Het was me het weekje wel mense!

aankomst bella schiphol 20141130 11Waar was ik gebleven? Verleden week zondagavond hebben we Bella Cyka, mijn Russische verloofde, opgehaald op Schiphol. Dat was een heel avontuur! Omdat de baas geblesseerd is en nog steeds huilie huilie was mocht hij niet mee van oom Hans, Die vindt het leuk om lekker pittig te rijden en had geen zin in dat gejammer in de auto, elke keer als hij over een bobbeltje reed. Bovendien zit de baas onder de morfine. Tante Feline dacht dat de detectieapparatuur op Schiphol ons daardoor zou opmerken.
Dus gingen we met z'n negenen: oom Hans, Tante Feline, de Spanjaarden, de onderbaas en ik. Hartstikke spannend!

We waren er natuurlijk nog maar net op tijd: het was oostenwind, het vliegtuig had wind mee en was een half uur te vroeg. Gelukkig waren de mensen van de adoptie-organisatie er al. Prima meiden hoor! Daar kun je wel wat mee!
De bench van Bella kwam als eerste door de gate en ik zag 'r meteen al zitten, achter de tralies. Een lekker lief ding. We hebben meteen maar gezoend!
De foto's zie je hier, op het blog van Bella.

Eenmaal thuis kon je merken dat ze een vermoeiende dag achter de rug had. Hosternokke wat was ze chagrijnig! Ik wilde nog allerlei leuke dingen met 'r doen maar alles wat ik die avond kreeg was een grauw en een snauw. En behoorlijk ook. Daar zit wel wat Russisch temperament in zak ma zehhe.

FormiDog kaartje az 600We zijn vroeg naar bed gegaan. De volgende dag, maandag, moest ik namelijk vroeg beginnen met m'n nieuwe baan. Sinds 1 december ben ik kwaliteitscontroleur bij FormiDog. Dat weten jullie natuurlijk al. Maar zijn jullie al op de webshop geweest? En heb je er al iets besteld?

In de rest van de week heb ik beter met Bella kennis gemaakt en elke dag werd ik blijer. Het is een hele lieve meid met een heel zachtaardig karakter. Ze laat me in haar waarde, geeft me mijn eigen ruimte en doet niet vervelend over mijn speelgoed. Ze gunt me mijn eten (en ik het hare).
Wel is het zo dat we als we gegeten hebben nog even bij elkaar controleren of we misschien iets vergeten hebben. Als we buiten lopen dan loopt ze niet in de weg en ze trekt ook niet aan de lijn.
Wat ze ook niet doet: tussen mij en de baas komen. Ze accepteert dat hij en ik een speciale vriendschapsband hebben, dat we dikke maatjes zijn. Ze deelt haar dingen met de onderbaas. Vrouwen onder elkaar dus. Ik vind dat gegiebel wel een beetje kinderlijk maar als die twee er nou blij en gelukkig van worden... mij best!

Is het dan allemaal rozengeur en maneschijn?
Nee, natuurlijk niet. Maar dat mag je ook niet verwachten in een relatie van één week.
Ze is blond. Ze snapt niks van Facebook, twitter en bloggen. Daar moet ik haar elke keer bij helpen.
Ze heeft nog niet één keer geblaft maar ze snurkt bijvoorbeeld als een bootwerker. Dat dan weer wel.
De communicatie is bijvoorbeeld nog niet helemaal top. Ik versta niets van wat ze zegt en zij begrijpt mij ook niet. Ik denk dat dit op wek goed komt op de inburgeringscursus. Daar zal ze ook wel leren dat we hier in het westen beschaafde tafelmanieren hebben. Want daar kan ook nog wel wat aan worden bijgeschaafd. Hosternokke, wat kan ze schransen!
En ze heeft geen gevoel voor stijl. Kijk maar eens naar het cadeautje dat ze voor me meegenomen heeft: een Russische bureaukalender. Leuk, maar wat moet je er mee?

RussischeKalender

En toch ben ik heel gelukkig met 'r. Het is een lieve, lieve schat, die Bella!

Oa, vergeet ik bijna: gisteren heb ik examen gedaan op de school, in Delft. Ik weet de uitslag nog niet maar het zou me erg verbazen als ik onvoldoendes heb. Ik heb alle opdrachten netjes afgerond in de snelste tijd van de dag. Over 10 dagen is de diploma-uitreiking. Met bingo.
Ik kan niet wachten!

Ik heb de baas deze week vaak en veel moeten troosten. Hij zit in de hoek waar de klappen vallen. Ga er maar aan staan: hij zit nog steeds onder de dope want hij barst van de pijn. Da's niet leuk. Dinsdag is z'n lievelingstante plotseling gestorven en donderdag is z'n jeugdvriend van de brug gesprongen. Toestanden dus! En dan heeft ie ook nog tussendoor een stagiair de deur moeten wijzen. Zulks gaat je niet in de koude kleren zitten.

Waardeer dit blogbericht:

Reacties

opzehondjes banner

zelfbewust

annewinnebanner