• PT (Personal Trainer)
  • Relatietherapeut en mediator
  • Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
  • Postkamermedewerker (security executive)
  • Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
  • Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)

Da's geen vreten, mense!

Hosternokke!

Bob de Hond, est. 2011

  • De mand van Bob
  • Als je niet kunt delen... dan kun je ook niet vermenigvuldigen

Als je niet kunt delen... dan kun je ook niet vermenigvuldigen

Geplaatst door op in Mijn leven als Personal Trainer
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Abonneer op updates
  • Afdrukken

Môgge mense

gebroken ribbenHosternokke wat een drukte hier. De baas loopt maar te zuchten en kreunen vanwege z'n gebroken ribben (terwijl het al bijna vier weken geleden is) en de onderbaas heeft er hierdoor nóg meer taken bij gekregen. Echt empathisch is ze niet hoor, de onderbaas. Ze toont geen enkel medelijden met de baas. Ik vind het af en toe gewoon gênant hoe ze die arme man behandelt. Dan heb ik het écht met 'm te doen.
Maar ja... ik mag daar niks van zeggen hè?
In een "goed huwelijk" mag je niet stoken, zoals ze beweren.
Maar degenen die "die twee" kennen, die weten vast wel wat ik bedoel: de onderbaas is geen makkelijke tante! Daar mot je geen mot mee krijgen.

logobellacykaIk heb ook m'n poten vol mense. Ik heb namelijk een relatie! Bella noemt het zelf nog een "verstandshuwelijk", maar ik merk aan alles dat ze me leuk begint te vinden - en ik haar.
In de eerste week moest ze nog niet veel van me hebben, hoe aardig ik ook tegen haar was. Maar dat is langzaam veranderd. Ze kent inmiddels een paar Nederlandse woordjes en begint ook de Nederlandse spelletjes leuk te vinden. We slapen sinds een week op één kamer (maar nog niet in één bed) en we rollebollen regelmatig door de kamer. Ik heb het wel leuk met 'r.
Ik merk wel dat ze nog veel problemen heeft.
Net als ik heeft ze een ingewikkeld verleden. Geboren in een piepklein dorp in de Russische Stalinbelt, jong uit huis. Samengewoond met een oudere man met een alcoholprobleem in een Moskouse buitenwijk en daarna in een wederopvoedingskamp. Niet leuk dus.
Ik bedoel: ik heb in een gesticht gezeten, dat is al erg, maar een kamp. Mense, een kámp... dat lijkt me helemaal niet leuk.
Ze gaat er ongetwijfeld wel eens iets over vertellen op haar website.
Als ze er klaar voor is.
Die website is nu al leuk, vinden jullie niet? Met die verhalen over dat dorp waar ze geboren is. Ik kan niet wachten op de volgende verhalen.

maytagZe heeft ook mindere trekjes. Ze kan bijvoorbeeld niet delen. Laatst had ze een enorm stuk blauwe kaas gepikt. Denk je dat ze mij de helft geeft... of zelfs maar een stukje?
Lou Loene!
Verleden week had ze twee heerlijke bio-kipfilets te pakken. Twee dus! Denk je dat ze mij er eentje gaf?
Dat bedoel ik.
Kijk, ik begrijp dat je in zo'n kamp een keiharde leerschool krijgt. Maar dat is hier in Holland dus anders. Hier delen we met elkaar.

Met m'n werk gaat het goed. Ik ben nu ruim twee weken aan de slag als kwaliteitscontroleur bij de firma FormiDog. Dat bevalt me eigenlijk beter dan coachen (dat ik er nog wel bij blijf doen hoor). Het voordeel van die baan bij FormiDog is dat je lekkere dingen moet eten voor je werk. Dat is niet verkeerd. En ze hebben daar echt heel goed spul! Bovendien: ik heb er hele leuke collega's: oom Hans en tante Fien zijn  als een vader en moeder voor me, van hen leer ik veel. Er er werken ook vijf Spanjaarden. Ik kan het goed vinden met één van hen: El Quijote. Dat is een echte vriend geworden. De andere vier gedragen zich een beetje stoïcijns maar hebben karaktertjes van goud.
Maar het blijven Spanjaarden: koukleumen en hartstikke lui.
Ik zal eens foto's van hen plaatsen.

Nog even over dat coachen van mij en dat afvalprogramma van de baas: inmiddels is er bij hem 6 kilo af. Dat betekent dus dat ik - met dit resultaat - de verwachting iets moet bijstellen. De doelstelling is nu: een gewichtsreducering met 12 kilo per jaar. Dat is - volgens mij - haalbariseerbaar.

Waardeer dit blogbericht:

Reacties

opzehondjes banner

zelfbewust

annewinnebanner