• PT (Personal Trainer)
  • Relatietherapeut en mediator
  • Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
  • Postkamermedewerker (security executive)
  • Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
  • Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)

Zesenvijftig ideeën voor een logo. Help effe!

Geplaatst door op in Mijn leven als Personal Trainer
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Abonneer op updates
  • Afdrukken

Môgge mense!

opzehondjes logo 2 400Een tijdje geleden heb ik jullie verteld dat de baas mij heeft gevraagd om adviseur te worden in zijn nieuwe honderneming. Opzehondjes heet dat bedrijf. Ze bedenken en produceren spelletjes en puzzels voor honden. Opzehondjes... niet voor de poes! Klinkt goed, vind je niet?
De baas is er 's avonds en in het weekend zo druk mee in de weer dat m'n wandelingen er af en toe bij inschieten. We gaan nog wel vijf keer per dag, dat wel, maar 's avonds gaan we niet altijd meer anderhalf uur.

Vrijdag vroeg de baas me of ik óók adviseur wilde worden in een ander bedrijf van de baas: FormiDog. Dat wordt een online warenhuis met goede en eerlijke hondenspulletjes. De bedoeling is dat ik daar niet alleen ga adviseren maar dat ik ook echt mee ga werken, in FormiDog. Ik word daar kwaliteitscontroleur op de afdeling Food. Omdat ik zo'n verschrikkelijke zeikerd ben met eten blijkbaar. Ik lust namelijk alleen maar vers voer. BARF. Dat staat voor Bones And Raw Food. Het liefst eet ik natuurlijk rood vlees met een randje vet, net als de baas. Maar omdat het niet alle dagen feest is neem ik ook wel genoegen met een gehaktbal (zolang ie maar rauw is).

Op de afdeling food hebben we kritisch personeel nodig. Dat is retebelangrijk! Fijnproevers moeten het zijn. We hebben bij ons (je hoort het: ik spreek al van "bij ons") geen types nodig die hun bak met een paar grote happen leegschrokken.
Goed personeel is moeilijk te vinden tegenwoordig. Voorbeeldje: bij mij op de afdeling werken vijf gastarbeiders. Spanjaarden. Ze zijn broodmager en je kunt zien dat ze het in hun moederland verschrikkelijk slecht hebben gehad. Dus je zou denken dat ze hartstikke blij  zijn dat ze hier een baantje hebben. Misschien is dat wel zo maar dat laten ze niet merken. De lamlendigheid straalt er van af. Ze sjokken een beetje langs de straat en liggen het liefst de hele dag in de zon te tukken. Het lijken wel katten. Ik zweer het. Reuze aardig, maar je hebt er eigenlijk niks aan op de afdeling kwaliteitscontrole, aan die lui. Ze zijn niet echt kritisch, zak ma zehhe. Ik moet ze nog zo veel leren.Ze zijn natuurlijk niet al te veel gewend geweest, daar in Spanje, qua eten. Behalve konijnen dus. Maar daar kom ik wel uit. Er is iets anders waar ik jullie hulp voor nodig heb.

Gisteravond kwam de baas naar me toe met een stapel papier. Hij had de hele dag zitten tekenen, kleuren, knippen en plakken en hij was met viltstiften in de weer geweest (dat kantoor van 'm leek op een gegeven moment wel een kleuterschoollokaal). "Bob," zei ie... "Bob, jongen... ik heb je hulp nodig!"
Dat vind ik leuk, als de baas mij nodig heeft, want dan zit er altijd een extra stukje worst voor me in.
"Bob, jongen, vriend van me, ik kom er niet uit. En aan de onderbaas heb ik ook niks."
Ik was verbaasd want als er één ding is waar de onderbaas goed in is dan is het in goede raad".
"Ik heb hier zesenvijftig schetsen voor het nieuwe logo van FormiDog. Welke vind jij de mooiste?"

Hosternokke nog an toe mense! Kiezen tussen twee vind ik al lastig, laat staan kiezen uit zesenvijftig. Het is ook weer typisch de baas: als hij ergens aan begint dan slaat ie er helemaal in door. Dan is ie niet te houden. Het lijkt dan wel een windhond!
Zesenvijftig ideeën voor een logo. Nou ja!
Nu ben ik een geboren leider. Dus lijkt het me goed om deze klus te delegeren... aan jullie. Mijn vraag is dus: wat vinden jullie er van?
Hieronder zie je alle schetsen die de baas gisteren gemaakt heeft. Daaronder staat een formuliertje. Het enige wat jullie moeten doen is de drie mooiste logo's kiezen. Meer niet. Hoe moeilijk is dat?
Ik geef jullie daar een weekje de tijd voor.
Aan de slag mense!

[widgetkit id=72]

{loadposition FormiDog}

Waardeer dit blogbericht:

Reacties

opzehondjes banner

zelfbewust

annewinnebanner