• PT (Personal Trainer)
  • Relatietherapeut en mediator
  • Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
  • Postkamermedewerker (security executive)
  • Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
  • Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)

Geslaagd, en hoe!

Geplaatst door op in Mijn leven als Personal Trainer
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Abonneer op updates
  • Afdrukken

Ik ben geslaagd!

snoep trommel geslaagd schoolHosternokke nog an toe! En niet zo'n beetje ook! Honderdzesentwintig punten. En de onderbaas heeft een tien. Een TIEN! Kun je nagaan hoeveel punten ik had gekregen als ik met de baas was gegaan. Miljaar!
Het lijkt me dat ik met dit verbluffende resultaat iedereen wel heb laten zien dat ik een buitengewoon gehoorzame hond ben en dat ik me uitstekend kan gedragen. De paar keren dat ik me niet heb kunnen beheersen zijn toch écht uitgelokt door mannen die van zins waren om de baas te overvallen of de onderbaas te gaan verkrachten. En dat willen we niet! Ik begrijp ook niet dat de dierenpolitie het opneemt voor dit soort louche figuren! Weten jullie al dat de baas op 26 januari moet voorkomen, omdat ik een boef een beetje gebeten heb? Veel gekker moet het toch niet worden in dit land.

Klik voor m'n cijfers!  

Ik ben dus geslaagd! Dat vind ik heel leuk! Ik ben dus ook van plan om door te studeren. Op de hondenclub denken ze dat een opleiding in de recreatieve sector het best aansluit op mijn competenties. Dat lijkt mij ook. Ik ben een sportief type met uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden. Dus begin ik in januari met een behendigheidsopleiding sport en spel. Dat ga ik opnieuw met de onderbaas doen. De baas gaat samen met Bella op de inburgeringscursus.

Nu we het toch over de baas hebben. Het blijkt een hele nare blessure te zijn; gebroken ribben. Ik hoor 'm de hele dag met z'n tanden knarsen van de pijn. 's Avonds is het minder, dan is ie gelukkig. Dan mag ie aan de morfine. Ik heb vanochtend een bemoedigend liedje voor 'm gedraaid in mijn discorubriek.

Ik begrijp inmiddels van onze Bulgaarse werkster waarom Bella Bella heet. Bella betekent "wit" in het Russisch. Dat had ik kunnen weten omdat Belarus de echte naam voor Wit Rusland is. Stom natuurlijk. Ik dacht dat het "mooi" betekende.
We kunnen het heel erg goed met elkaar vinden, Bella en ik. Nu ze zich een beetje thuis voelt blijkt ze helemaal niet zo'n teef te zijn als ze de eerste dagen liet merken. Ze is best lief eigenlijk. We eten inmiddels uit één bak en we kunnen ook heel goed met elkaar rollebollen. Ik zal de baas eens vragen of hij wat filmpjes wil plaatsen.

Samen in één bed wil ze nog niet.
Ik kreeg een voorstel van een van mijn lezers dat ik moest voorstellen om het eens "op-zn-russisch" te doen, in plaats van "op-zn-hondjes".
Dat viel niet goed.
Ik ben wat dat betreft dus weer terug bij af.

Waardeer dit blogbericht:

Reacties

opzehondjes banner

zelfbewust

annewinnebanner