• PT (Personal Trainer)
  • Relatietherapeut en mediator
  • Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
  • Postkamermedewerker (security executive)
  • Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
  • Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)

And the winner is...

Geplaatst door op in Mijn leven als Personal Trainer
  • Fontgrootte: Groter Kleiner
  • Abonneer op updates
  • Afdrukken

Bedankt mense!

andthewinnerisDat jullie me allemaal zo goed geholpen hebben. We zijn er bijna uit! Halverwege de week tekende zich al een duidelijke "vorentscheidung" af: De voorkeur van het volk ging uit naar zes ideeën. Hier hebben de baas en de onderbaas, samen met oom Hans en mij eens kritisch naar gekeken.
We hebben er natuurlijk rekening mee gehouden dat jullie er niet veel verstand van hebben. Er zijn er bijvoorbeeld maar bar weinig die rekening houden dat een logo ook gedrukt moet kunnen worden (in allerlei technieken), dat je moet kunnen lezen wat er staat. Het moet ook in zwart/wit kunnen worden  afgebeeld, diapositief, in een liggende en staande versie, etc. etc. (klik op de afbeelding voor een vergroting).

[widgetkit id=73]
Wat we helemaal schokkend vonden is dat jullie blijkbaar geen hoge pet ophebben van honden in het algemeen. Ik bedoel maar: moet je eens kijken naar die debiele uitdrukking van die hondenkop op logo 2. Als dát het is hoe jullie ons het liefst zien... nou ja zeg! Dat kunnen we niet serieus nemen. Logo 2 valt dus meteen af! En logo 1 ook want dat is ook zo'n stuiterhondje. Blijven er dus 4 over, maar daarover later.

Wat ook opviel dat een paar van jullie duidelijk kenbaar gaven dat de "schetsen" nergens op leken en dat ze het zelf veel beter kunnen dan de baas. Zo'n professionele input  is natuurlijk hartstikke fijn want ik vind de baas ook wel een sukkel. Hij kan er echt helemaal niks van. Dus hierbij nodig ik de volgende mensen uit om ons te verrassen met een beter idee (of 56, dat mag ook):

Peter Otten:
"Vind maar één Logoacceptabel, de rest is niet zo best, sorry... Moet er krachtig en professioneel uitzien. En dat doet er maar één, een beetje....."

Caroline Pylarczyk:
"Sorry dat ik het zeg maar ik vind ze allemaal niet mooi. Het is allemaal een beetje kinderlijk, niet echt stoer en professioneel.... Sorry maar ik geef eerlijk mijn mening."

Joyce van den Hoorn:
"Dit is een onmogelijke klus voor wie dan ook. Wij als Logoontwerpen stellen niet voor niet 4 beste logo's aan klanten voor. Een geen hele serie van 50 stuks. Daar komen ze nooit uit!!! Buiten de weten van een Logoheb je ook met smaak te maken en daar valt niet over te twisten. Voor mijn gevoeld zit het juiste Logoer nog niet bij. De lettertypes zijn me iets te veel gebruikt en de vlakverdeling vind ik ook wat eenvoudig. Toch heb ik een top drie voor je gemaakt. Wellicht kun je er wat mee."

Chantal Bakker:
"Ik heb het puur zakelijk bekeken (ben zelf Marketeer). Een Logomoet leesbaar zijn anders wordt het zeker niet onthouden. Het merendeel heeft te lichte elementen in zich en valt daarom af. Het moet daarnaast herkenbaar zijn. Eigenlijk vind ik dan alleen Logo2 en 4 geschikt. En dan ook maar minimaal. Het is allemaal te veel in lijn met wat anderen allang bedacht hadden."

We kijken dus met nieuwsgierigheid uit naar de inzendingen van deze vier professionals. Want als je zo hard blaft dan moet je dat ook kunnen waarmaken, zak ma zehhe. Ik bedoel maar!
De baas heeft beloofd dat hij al hun inzendingen zal laten zien op mijn website en feestboek. Een geweldige kans voor hen om hun vaardigheden aan het volk te tonen!

Met z'n viertjes hebben we dus uit de top zes een kandidaat gekozen. Nummers 1 en 2 vielen om voornoemde redenen af. Nummer 3 was veel te heftig. Het werd dus nummer 4. Daar hebben we nog wat aan gesleuteld tot we tot het volgende (voorlopige) beeld kwamen:

[widgetkit id=74]

Wat vinden jullie er van?

Hou me ten goede... het is nog voorlopig! Er komen deze week dus nog ideeën van Peter, Caroline, Joyce en Chantal!
Hosternokke... ik kan niet wachten!

Waardeer dit blogbericht:

Reacties

opzehondjes banner

zelfbewust

annewinnebanner