• PT (Personal Trainer)
 • Relatietherapeut en mediator
 • Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
 • Postkamermedewerker (security executive)
 • Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
 • Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)

Da's geen vreten, mense!

Hosternokke!

Bob de Hond, est. 2011

Bob de Hond is op 8 februari 2011 in België geboren, in Limburg. Zijn moeder is een Mechelse herder.
Alle romantische verhalen ten spijt is de vader van Bob geen Japanse zwerver en ook geen Noorse boerenknecht maar een doodgewone Keeshond waar de moeder mee samenwoonde.
Omdat deze ouders niet in staat waren om voor hun kinderen te zorgen is Bob op zeer jonge leeftijd uit huis geplaatst. Vanwege zijn "franke teut" kreeg hij in het opvanggezin al snel de bijnaam Klep.
Hij werd geadopteerd en verhuisde naar Nederland waar hij het contact met zijn familie al snel verloor.

In Nederland heeft hij een bikkelharde leerschool gehad. De baas van Bob liet er geen misverstand over bestaan dat zijn duiven een belangrijker plek in zijn leven hadden dan Bob. Die bittere teleurstelling, die liefdeloze miskenning, is hoogstwaarschijnlijk de basis voor Bob's vele trauma’s.
Bob heeft in die dramatische periode wel geleerd om voor zichzelf op te komen, om verbaal z'n mannetje te staan en ook om stevig van zich af te bijten. Karaktervormende ervaringen dus.
Dat had echter ook z'n tol. Omdat de verhoudingen in de relatie met zijn baas uiteindelijk zodanig verstoord waren dat er sprake was van wederzijds excessief geweld is Bob in het gesticht terecht gekomen. Ook hier ging het aanvankelijk niet goed. Dat uitte zich in verbaal geweld tegen zijn bewakers en ontsnappingspogingen.
Toch is Bob, dankzij intensieve begeleiding, na enige tijd wegens goed gedrag uit het gesticht ontslagen.

Inmiddels woont en werkt Bob in Wateringse Veld (onder de rook van Den Haag). Hij heeft veel vrienden in het uitgaansleven en verdient wat bij als Bewakingsmedewerker en Personal Trainer. Hij doet graag voorkomen dat hij nog maar sporadisch last heeft van zijn traumatische ervaringen. Dat is helaas niet zo.

Jammer genoeg zijn er in zijn huidige situatie toch weer nieuwe issues; waaronder het moeilijk verstaanbaar gedrag van zijn nieuwe huisgenoten (die buitengewoon eigenwijs en moeilijk leerbaar zijn). Er is sprake van recidief gedrag. Hiervoor is de familie in therapie. Boeiende ervaringen die een rijke voedingsbodem zijn voor Bob's wekelijkse blog.

Laatste nieuws

 • In augustus 2014 is Bob de Hond samen met de baas in zaken gegaan. Ze zijn een onderneming gestart met de naam Opsehondjes (niet voor de poes). Daar gaat u nog meer van horen!
 • Eind september 2014 heeft Bob zijn familie terug gevonden (of beter gezegd: zijn familie heeft hem terug gevonden). We zijn benieuwd welk effect dat zal hebben.
 • Sinds 1 december 2014 woont Bob samen met zijn Russische verloofde Bella. Hij heeft inmiddels ook een vaste baan als kwaliteitscontroleur bij de firma FormiDog.

opzehondjes banner

zelfbewust

annewinnebanner

Kordaat, nieuwsgierig en eenBob's Pootgoeie neus voor vieze zaakjes!
  • Adresgegevens

   Athenesingel 14
   2548 TH Den Haag

   Ma – Vrij: 09:00 - 17:00
   Zaterdag: 10:00 – 12:30

   Volg mij!

  • Handelsgegevens

   KvK Den Haag: 27331953
   BTW-nr.: NL082834726B02
   Bank: NL54 TRIO 0786 8473 52

   Bob de Hond, Formidog, OpseHondjes en BonaFido zijn handelsnamen van MetDick