• PT (Personal Trainer)
  • Relatietherapeut en mediator
  • Hoofd IB (interne bewakingsdienst)
  • Postkamermedewerker (security executive)
  • Chef Vaatwasserij (afdeling kwaliteitsbewaking)
  • Buitendienstmedewerker (ballotage externe contacten)

U wilt met Bob uit wandelen? Dat kan!

Op deze pagina kun u een dag en tijd reserveren voor een wandeling met Bob. Deze wandelingen duren een uur en zijn - in principe - gratis. U kunt kiezen voor een ochtend-, middag- of avondsessie. Van de voorgestelde tijden kan eventueel - in overleg met Bob - worden afgeweken. U kunt kiezen uit vier verschillende wandelingen die elk ongeveer een uur duren.
U dient vijftien minuten vóór aanvang van de wandeling aanwezig te zijn op het kantoor van Bob de Hond aan de Athenesingel 14 te Den Haag. U dient zelf te zorgen voor stevige wandelschoenen (bij voorkeur met een afgesleten profiel ivm het eenvoudig verwijderen van hondenpoep), een pittige conditie en voldoende hondensnoepjes en kleine stukjes kaas en worst. U kunt aan de balie ook voor €2,50 een zakje met Bob's favoriete voertjes kopen. Het is maar wat u wilt. U krijgt een geplastificeerde wandelkaart mee, hondenpoepzakjes plus een handig stokje om de hondenpoep uit uw schoenprofiel te peuteren.
Na het volbrengen van uw wandeling met Bob krijgt u - bij gebleken geschiktheid - een certificaat en een foto van Bob de Hond en uzelf als aandenken.

Reserveren

Naam *
Telefoon mobiel *
E-mail *
Ik reserveer een
Uw annuleringscode
 

Aansprakelijkheidsverklaring

Een wandeling met Bob kan een zeer bijzondere en verrijkende levenservaring voor u zijn. Bob leert u in één uur kanten van uzelf kennen waarvan u niet wist dat u ze had. Hij geeft u tijdens het traject inzicht in al uw eventuele blinde hoeken. Omdat de kans aanwezig is dat u hierdoor verrast zou kunnen worden kunnen de baasjes van Bob niet aansprakelijk gesteld worden voor alle schade die tijdens de wandeling door Bob aan u, aan derden of aan de omgeving veroorzaakt wordt. Helaas, pindakaas!

 

 

opzehondjes banner

zelfbewust

annewinnebanner